Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Subtitle : Malay
Turn off light Favorite Comments (25) Download
4.67
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Arwah Pak Mat, Lif & AJK (2021)

Mengisahkan tentang Nordin, seorang pekerja kilang yang menjaga bapanya selepas kematian ibunya. Nordin tinggal di Flat Seri US, sebuah kawasan perumahan rumah pangsa yang terletak di Kuala Lumpur. Nordin dan bapanya tinggal di tingkat 25 di flat itu.
Keadaan di Flat Seri US juga meriah dan hangat kerana sedang berlangsung pemilihan presiden dan ahli ajk untuk musim terbaru. Berlaku perebutan kuasa antara Pak Mat Tahir dan Syamsul serta ahli ahli lain.
Namun berlaku kejadian yang tidak diingini, bapa Nordin telah meninggal dunia secara mengejut dirumah ketika majlis pemilihan sedang berlangsung. Keadaan bertambah kecoh selepas lif di rumah pangsa mereka turut rosak dan perlu mengambil masa yang lama untuk dibaiki.
Pelbagai halangan dan cabaran perlu ditempuh oleh Nordin dalam membawa turun jenazah bapanya dengan pelbagai masalah serta isu yang sedang terjadi di Flat Seri US.

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

3.9 15 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BOYSWIN
1 month ago

Mat bond malaya lambat lagi ke boss?

orang
1 month ago

iklan banyak sangat

Hamba Allah
1 month ago

Min, knp pergerakan tak sync dgn percakapan ?

Jimot
2 months ago

Admin.. kenapa tak boleh download. tekan download pegi page iklan sahaja. bnyk kali try dah

Zeffry
2 months ago

filem hairul azreen “All Because of You”

wan
2 months ago

pe hal sume link xleh guna..klick iklan manjang

FAIZWAN
3 months ago

aslmkm admin..saya nk tnya ya… movie masuk jawi tu bila admin nk update ya.. sbb dh kluar dkat astro first dh..trima ksih😁😁

FAIZWAN
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

terbaiklah admin.. terbaik dari ladang.. terima kasih bnyak2 ya adminπŸ˜πŸ‘

Siti
3 months ago

Know sy download tk dpt

Heiwkwkwkwkwkkeieuryy
3 months ago

salam min.. tolong upload citer ni

m.imdb.com/title/tt11347406/

Aizzuanna
3 months ago

Salam admin..boleh tolong upload cerita ni…

J2: Retribusi
m.imdb.com/title/tt11347406/

Tq adminn 😁

Ahmad
3 months ago

Boleh request movie j2 retribusi

Haji jamil
3 months ago

Min nk req cita j retribusi

Ahok
3 months ago

Nak minta cerita J2 j retribusi,admin

MUHAMMAD HAFIZ
3 months ago

salam min.. tolong upload citer ni…puas cari kat internet tapi x jumpa

Tajuk : Rogue Hostage (2021)

IMDb : www.imdb.com/title/tt13067292/

MUHAMMAD HAFIZ
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

tq admin..btw J2: J retribusi yg tayang kat Disney hotstar malaysia tu admin ada tak ? klau ada upload la jugak…dh lama cari citer tu tapi x jumpa2…harap admin nk dpt tunaikan permintaan saya ni…

Last edited 3 months ago by MUHAMMAD HAFIZ